| تاریخ ارسال: 1404/4/11 |
| ردیف | نام دوره آموزشی | نام مدرس | سرفصل های تدریس | مدت زمان برگزاری دوره | محل برگزاری دوره آموزشی | |
| روز | ساعت | |||||
| ۱ | دوره آموزشی غذاهای فراسودمند | دکتر سیدامیرمحمد مرتضویان | فرمولاسیون تولید و تجاری سازی | ۲۰ و ۲۱ خرداد | ۸ الی ۱۵ | کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
| ۲ | آشنایی با مراحل صادرات و واردات مواد غذایی و بهداشتی | دکتر سعیدرضا رضایی | آشنایی با TTAC – سامانه جامع انبارها- سامانه جامع تجارت | ۲ و ۳ و ۴ تیر | ۸ الی ۱۵ | کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
| ۳ | تولید کیفی در صنعت لبنیات | دکتر وحید مفید | استانداردسازی و ری ورک محصولات لبنی | ۱۰ مرداد | ۸ الی ۱۴ | کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
| ۴ | برقراری سیستم مدیریت ایمنی در صنایع لبنی و گوشتی | دکتر سعیده شجاعی | متدولوژی و فرآیندهای تولید | ۲۹ مرداد | ۹ الی ۱۴ | کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
| ۵ | دوره آشنایی با استانداردها | دکتر تیرنگ نیستانی | Iso ۲۲۰۰۰-GMP-HACCP | ۲۳ الی۲۶ شهریور | ۸ الی ۱۴ | کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
| ۶ | پکیج آنچه مسئولین فنی باید بدانند ۱و۲و۳ |
دکتر عبدالصمد عابدی | کنترل خط تولید- ریکال-تعامل با سازمان | ۲۲ و ۲۳ مهر | ۸ الی ۱۴ | کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
| ۷ | الزامات برچسبگذاری محصولات غذایی | دکتر عزیزاله زرگران | نشانگرها و راهنمای تغذیه- استانداردهای لیبلینگ | ۲۶ و ۲۷ آبان | ۸ الی ۱۴ | کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
| ۸ | دوره جامع پروبیوتیک ها | دکتر کیانوش خسروی دکترسارا سهراب وندی |
آستخراج پروبیوتیک ها- آشنایی با بایورکتورها- تجاری سازی پروبیوتیک ها | ۷ الی ۲۰ آذر | ۸ الی ۱۴ | کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
| ۹ | پاسخ اصول کار خوب آزمایشگاه | دکترعبدالرضا محمدی | آشنایی با الزامات آزمایشگاه- آشنایی با دستگاه های کاربردی در آزمایشات صنایع غذایی | ۱ الی ۲ دی | ۸ الی ۱۴ | کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
| ۱۰ | آشنایی با فرایند صدور پروانه بهداشتی | دکتر سیده مرضیه حسینی | تفویض اختیار- تهیه فرم های مورد نیازو تکمیل آن – درج اطلاعات در سامانه TTAC | ۷ بهمن | ۸ الی ۱۴ | کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
| ۱۱ | آشنایی با ویتامین ها و استخراج آن و غنی سازی محصولات با ویتامین ها | دکتر بهاره نیکویه دکتر تیرنگ نیستانی |
ویتامین ها و کاربرد آن- دستگاه های استخراج – محصولات غنی شده با ویتامین E و D | ۲ الی ۵ اسفند | ۸ الی ۱۴ | کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
کلیدواژه ها: برنامه | کارگاه |
دفعات مشاهده: 234 بار |
دفعات چاپ: 59 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر
