ردیف |
نام دوره آموزشی |
نام مدرس |
سرفصل های تدریس |
مدت زمان برگزاری دوره |
محل برگزاری دوره آموزشی |
روز |
ساعت |
۱ |
دوره آموزشی غذاهای فراسودمند |
دکتر سیدامیرمحمد مرتضویان |
فرمولاسیون تولید و تجاری سازی |
۲۰ و ۲۱ خرداد |
۸ الی ۱۵ |
کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
۲ |
آشنایی با مراحل صادرات و واردات مواد غذایی و بهداشتی |
دکتر سعیدرضا رضایی |
آشنایی با TTAC – سامانه جامع انبارها- سامانه جامع تجارت |
۲ و ۳ و ۴ تیر |
۸ الی ۱۵ |
کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
۳ |
تولید کیفی در صنعت لبنیات |
دکتر وحید مفید |
استانداردسازی و ری ورک محصولات لبنی |
۱۰ مرداد |
۸ الی ۱۴ |
کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
۴ |
برقراری سیستم مدیریت ایمنی در صنایع لبنی و گوشتی |
دکتر سعیده شجاعی |
متدولوژی و فرآیندهای تولید |
۲۹ مرداد |
۹ الی ۱۴ |
کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
۵ |
دوره آشنایی با استانداردها |
دکتر تیرنگ نیستانی |
Iso ۲۲۰۰۰-GMP-HACCP |
۲۳ الی۲۶ شهریور |
۸ الی ۱۴ |
کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
۶ |
پکیج آنچه مسئولین فنی باید بدانند
۱و۲و۳ |
دکتر عبدالصمد عابدی |
کنترل خط تولید- ریکال-تعامل با سازمان |
۲۲ و ۲۳ مهر |
۸ الی ۱۴ |
کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
۷ |
الزامات برچسبگذاری محصولات غذایی |
دکتر عزیزاله زرگران |
نشانگرها و راهنمای تغذیه- استانداردهای لیبلینگ |
۲۶ و ۲۷ آبان |
۸ الی ۱۴ |
کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
۸ |
دوره جامع پروبیوتیک ها |
دکتر کیانوش خسروی
دکترسارا سهراب وندی |
آستخراج پروبیوتیک ها- آشنایی با بایورکتورها- تجاری سازی پروبیوتیک ها |
۷ الی ۲۰ آذر |
۸ الی ۱۴ |
کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
۹ |
پاسخ اصول کار خوب آزمایشگاه |
دکترعبدالرضا محمدی |
آشنایی با الزامات آزمایشگاه- آشنایی با دستگاه های کاربردی در آزمایشات صنایع غذایی |
۱ الی ۲ دی |
۸ الی ۱۴ |
کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
۱۰ |
آشنایی با فرایند صدور پروانه بهداشتی |
دکتر سیده مرضیه حسینی |
تفویض اختیار- تهیه فرم های مورد نیازو تکمیل آن – درج اطلاعات در سامانه TTAC |
۷ بهمن |
۸ الی ۱۴ |
کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |
۱۱ |
آشنایی با ویتامین ها و استخراج آن و غنی سازی محصولات با ویتامین ها |
دکتر بهاره نیکویه
دکتر تیرنگ نیستانی |
ویتامین ها و کاربرد آن- دستگاه های استخراج – محصولات غنی شده با ویتامین E و D |
۲ الی ۵ اسفند |
۸ الی ۱۴ |
کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور |