970518.txt سامانه جامع کارگاه های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور‎
سامانه جامع کارگاه های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور‎- اهداف و برنامه‌ها
برنامه و تقویم آموزشی سال ۱۴۰۴ کارگاههای انستیتو

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1404/4/11 | 
ردیف نام دوره آموزشی نام مدرس سرفصل های تدریس مدت زمان برگزاری دوره محل برگزاری دوره آموزشی
روز ساعت
۱ دوره آموزشی غذاهای فراسودمند دکتر سیدامیرمحمد مرتضویان فرمولاسیون تولید و تجاری سازی ۲۰ و ۲۱ خرداد ۸ الی ۱۵ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۲ آشنایی با مراحل صادرات و واردات مواد غذایی و بهداشتی دکتر سعیدرضا رضایی آشنایی با TTAC سامانه جامع انبارها- سامانه جامع تجارت ۲ و ۳ و ۴ تیر ۸ الی ۱۵ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۳ تولید کیفی در صنعت لبنیات دکتر وحید مفید استانداردسازی و ری ورک محصولات لبنی ۱۰ مرداد ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۴ برقراری سیستم مدیریت ایمنی در صنایع لبنی و گوشتی دکتر سعیده شجاعی متدولوژی و فرآیندهای تولید ۲۹ مرداد ۹ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۵ دوره آشنایی با استانداردها دکتر تیرنگ نیستانی Iso ۲۲۰۰۰-GMP-HACCP ۲۳ الی۲۶ شهریور ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۶ پکیج آنچه مسئولین فنی باید بدانند
۱و۲و۳
دکتر عبدالصمد عابدی کنترل خط تولید- ریکال-تعامل با سازمان ۲۲ و ۲۳ مهر ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۷ الزامات برچسب‌گذاری محصولات غذایی دکتر عزیزاله زرگران نشانگرها و راهنمای تغذیه- استانداردهای لیبلینگ ۲۶ و ۲۷ آبان ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۸ دوره جامع پروبیوتیک ها دکتر کیانوش خسروی
دکترسارا سهراب وندی
آستخراج پروبیوتیک ها- آشنایی با بایورکتورها- تجاری سازی پروبیوتیک ها ۷ الی ۲۰ آذر ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۹ پاسخ اصول کار خوب آزمایشگاه دکترعبدالرضا محمدی آشنایی با الزامات آزمایشگاه- آشنایی با دستگاه های کاربردی در آزمایشات صنایع غذایی ۱ الی ۲ دی ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۱۰ آشنایی با فرایند صدور پروانه بهداشتی دکتر سیده مرضیه حسینی تفویض اختیار- تهیه فرم های مورد نیازو تکمیل آن درج اطلاعات در سامانه TTAC ۷ بهمن ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۱۱ آشنایی با ویتامین ها و استخراج آن و غنی سازی محصولات با ویتامین ها دکتر بهاره نیکویه
دکتر تیرنگ نیستانی
ویتامین ها و کاربرد آن- دستگاه های استخراج محصولات غنی شده با ویتامین E و D ۲ الی ۵ اسفند ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
نشانی مطلب در وبگاه سامانه جامع کارگاه های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور‎:
http://workshops.nnftri.ac.ir/find-1.57.13.fa.html
برگشت به اصل مطلب