970518.txt برنامه و تقویم آموزشی سال ۱۴۰۴ کارگاههای انستیتو - سامانه جامع کارگاه های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور‎
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با پایگاه::
اخبار رویدادها::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
دریافت فایل::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
همایش ها
..
نماد e
..
نماد وزارت ارشاد
..
:: برنامه و تقویم آموزشی سال ۱۴۰۴ کارگاههای انستیتو ::
 | تاریخ ارسال: 1404/4/11 | 
ردیف نام دوره آموزشی نام مدرس سرفصل های تدریس مدت زمان برگزاری دوره محل برگزاری دوره آموزشی
روز ساعت
۱ دوره آموزشی غذاهای فراسودمند دکتر سیدامیرمحمد مرتضویان فرمولاسیون تولید و تجاری سازی ۲۰ و ۲۱ خرداد ۸ الی ۱۵ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۲ آشنایی با مراحل صادرات و واردات مواد غذایی و بهداشتی دکتر سعیدرضا رضایی آشنایی با TTAC سامانه جامع انبارها- سامانه جامع تجارت ۲ و ۳ و ۴ تیر ۸ الی ۱۵ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۳ تولید کیفی در صنعت لبنیات دکتر وحید مفید استانداردسازی و ری ورک محصولات لبنی ۱۰ مرداد ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۴ برقراری سیستم مدیریت ایمنی در صنایع لبنی و گوشتی دکتر سعیده شجاعی متدولوژی و فرآیندهای تولید ۲۹ مرداد ۹ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۵ دوره آشنایی با استانداردها دکتر تیرنگ نیستانی Iso ۲۲۰۰۰-GMP-HACCP ۲۳ الی۲۶ شهریور ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۶ پکیج آنچه مسئولین فنی باید بدانند
۱و۲و۳
دکتر عبدالصمد عابدی کنترل خط تولید- ریکال-تعامل با سازمان ۲۲ و ۲۳ مهر ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۷ الزامات برچسب‌گذاری محصولات غذایی دکتر عزیزاله زرگران نشانگرها و راهنمای تغذیه- استانداردهای لیبلینگ ۲۶ و ۲۷ آبان ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۸ دوره جامع پروبیوتیک ها دکتر کیانوش خسروی
دکترسارا سهراب وندی
آستخراج پروبیوتیک ها- آشنایی با بایورکتورها- تجاری سازی پروبیوتیک ها ۷ الی ۲۰ آذر ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۹ پاسخ اصول کار خوب آزمایشگاه دکترعبدالرضا محمدی آشنایی با الزامات آزمایشگاه- آشنایی با دستگاه های کاربردی در آزمایشات صنایع غذایی ۱ الی ۲ دی ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۱۰ آشنایی با فرایند صدور پروانه بهداشتی دکتر سیده مرضیه حسینی تفویض اختیار- تهیه فرم های مورد نیازو تکمیل آن درج اطلاعات در سامانه TTAC ۷ بهمن ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
۱۱ آشنایی با ویتامین ها و استخراج آن و غنی سازی محصولات با ویتامین ها دکتر بهاره نیکویه
دکتر تیرنگ نیستانی
ویتامین ها و کاربرد آن- دستگاه های استخراج محصولات غنی شده با ویتامین E و D ۲ الی ۵ اسفند ۸ الی ۱۴ کارگاههای انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: برنامه | کارگاه |
دفعات مشاهده: 18 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سامانه جامع کارگاه های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور‎
Persian site map - English site map - Created in 0.98 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4714